Lita på din förmåga och vår process

Ta rätt strategiska beslut på 3 månader.

66 and forward  är vårt modulära processverktyg som hjälper företagsledningen, affärsutvecklare eller produktägare att säkerställa Product-Market Fit för det nya digitala landskapet.

Att ha digital Product Fit

Product fit är att lyckas definiera, och anpassa, din affär till det nya digitala landskapet. Och matcha det mot befintlig kundupplevelse. Enkelt uttryckt så är vi ute efter att validera att vi har anpassat vår produkt till rätt målgrupp och att produktlöftet levereras på rätt sätt.

Vi hjälper er utforska, utveckla samt förfina produkter och tjänster. Helt enkelt säkerställa att de möter era affärsmål och kundens förväntningar och behov. I bland kan det vara en liten, liten detalj som är skillnaden mellan hit eller miss.

Att nå digital Market Fit

Grundförutsättningen för framgångsrikt “Go to Market” är att säkerställa att produkterbjudandet är validerat – det vill säga att din produkt faktiskt är anpassad för det nya digitala landskapet. När det är uppnått återstår arbetet med att lansera och kommunicera produkt eller tjänst på ett sätt som driver tillväxt, stärker varumärket och ökar målgruppens lojalitet. Vilket är lättare sagt än gjort.

Join the Carnival

“Användarupplevelsen handlar om att förstå sambandet mellan människans rationella tankebana och irrationella handling.”

4 SKÄL ATT VÄLJA 66ANDFORWARD
Vem gissar bäst?

Dagens snabba och ombytliga nya digitala landskap gör det utmanande att förutse var kunden befinner sig imorgon.

Det är viktigt att lita på processverktyget och motstå frestelsen att ta genvägar. Vi hjälper dig att löpande validera arbetet vi gör tillsammans för att minimera risken för att gå fel och samtidigt öka chansen till framgång.

Tillsammans hittar vi en balans mellan produkt, marknad och önskad effekt.

Framtidssäkra teamets kompetens

Med handplockade coacher och agilateam hjälper vi dig att aktivera er fulla, interna potential. Se det som en möjlighet att utveckla organisationen och lösa problem – samtidigt.

Eftersom vi jobbar integrerat över tid överförs arbetsmetodik och Thought Leadership längs vägen som gör dig och ditt team mer konkurrenskraftigt.

Alla ombord! Eller någon överbord?!

Det är lätt att idéer fastnar i organisationens gigantiska kvarnar, och när du tappar fart i processen är chansen stor att ni hamnar i status quo, och en lysande affärsmöjlighet arkiveras i väntan på bättre tider (som aldrig kommer).

Nyckel till framgång är en tillgänglig ledning som är informerad och redo att fatta snabba beslut. 66andforward säkerställer att alla stakeholders är uppdaterade och informerade. Redo att ta modiga beslut som lönar sig.

LITA PÅ DIN FÖRMÅGA OCH VÅR PROCESS

Olika organisationer har olika behov, utgångsläge och förutsättningar för att nå framgång. 66andforward passar dig som verkligen vill lösa ett problem och samtidigt se organisationen och medarbetarens självförtroende växa.

Vi är inte en One Size Fits All. Vi är en One Stop Shop. Det är en j&%a skillnad.